Flexitol er en fodbehandlingsserie bestående af effektive og innovative fod- og hudplejeprodukter. Vores vedvarende forskning i nye produktingredienser og cremeblandinger er med til at styrke Flexitols i forvejen brede produktportefølje. Succesen med vores varemærke Flexitol bygger på kvalitet. Vores specialudviklede cremer indeholder kun de allerbedste ingredienser og produceres på avancerede anlæg. Det er først efter omfattende forskning og testning, at produkterne udvikles og sendes ud til et stigende antal loyale og tilfredse kunder.

Flexitol er velegnet til alle former for tør hud, og det er derfor, at forbrugere bliver ved med at vælge, have tillid til og anbefale Flexitol.

“Flexitol Heel Balm er den mest ordinerede hælbalsam med 25 % urea i det britiske sundhedssystem”

Om Thornton & Ross: Thornton & Ross blev grundlagt i 1922 og er vokset til at blive den største uafhængige lægemiddelproducent i Storbritannien, før virksomheden blev en del af STADA-koncernen i 2013. Fra hovedkontoret i Huddersfield, West Yorkshire, udvikler, producerer og forhandler Thornton & Ross en stadigt voksende portefølje af sundhedsplejeprodukter, heriblandt førende mærker såsom Flexitol, Covonia, Hedrin, Care og Cerumol.

STADA-koncernen har sit nordiske selskab, STADA Nordic ApS, liggende i Danmark nord for København. STADA Nordic ApS Marienlundvej 46a 2730 Herlev Danmark