Feriefødder

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Sol, hav og sand kan skabe problemer for dine fødder. Men et par ekstra produkter i din kuffert sikrer, at du får en god ferie

Din ferie skal være ren nydelse, og det sidste du har lyst til, er at gemme fødderne væk i skam eller af frygt for at de bliver tørre og beskadigede. Det er meget sjovere at kunne se frem til friheden i et par frække klipklapper og flotte sandaler.

Mulige problemer

Nogle af de problemer, der kan tage glæden ud af ferien, er tørre hæle samt hård og skællende hud. Men bare rolig, uanset om de er anledning til bekymring før ferien eller blusser op, mens du er af sted, så får du her et par råd til ferien.

Moisturising Foot Cream

Det er en god idé at pleje dine fødder regelmæssigt før ferien med vores Moisurising Foot Cream. Du vil hurtigt opleve, hvordan din hud bliver blødere takket være den lette og milde blanding af fugtighedsgivere. Og hvis huden på dine fødder føles tør, mens du er på ferie, gendanner den nærende fodcreme hurtigt din hud, så den fremstår sund og velnæret.

Heel Balm Når det er ferietid, er det næsten umuligt ikke at komme til at overanstrenge fødderne, men med vores Heel Balm bekæmper du nemt tørhed samt hård og skællende hud. Denne højkoncentrerede balsam er udviklet til at genopbygge hudens naturlige fugtighedsfaktor med 25 % urea i en nærende, blød og lindrende base. Her finder du produktet.